Päis

Kuidas puhkust veeta, kui sul on üle 140 000 eurot? Ülevaade maailma kalleimatest hotellitubadest.

Millised näevad välja need luksuslikud hotellitoad, kus öö hind ei alga mitte tuhandetest eurodest vaid mitmekümnetest tuhandetest? Teeme järgnevalt ülevaate maailma kalleimatest hotellitubadest.

Lover’s Deep Luxury Submarine

Asukoht: St. Lucia, Kariibi meri
Öö hind: ca 140 000 eurot

Hetkel maailma kalleima hotelli tiitlit kandev Lover’s Deep Luxury Submarine võimaldab 140 000 euro eest veeta öö Kariibi meres 198 meetri sügavusel allpool merepinda. Allveelaevas olev hotell pakub luksuslikku elamust ja unustamatuid merealuseid vaateid.

 

Palmsi hotel – Empathy Suite

Asukoht: Las vegas, USA
Öö hind: ca 90 000 eurot

See Palmsi hotelli enam kui 800-ruutmeetrine kahekorruseline penthouse on kujundanud maailmakuulus Briti moodsa kunsti ikoon Damien Hirst. Hinnaga käib kaasas ülemteener, auto koos autojuhiga ja sissepääs parimatesse Las Vegase ööklubidesse.

 

President Wilson hotel – Royal Penthouse Suite

Asukoht: Genf, Šveits
Öö hind: ca 72 000 eurot

See endise USA presidendi järgi nime saanud hotell asub Šveitsis Genfi linnas. 12 magamistoaga Euroopa kalleimas sviidis avaneb vaade Genfi järvele ja Alpidele. Ülima mugavuse eest hoolitseb privaatne kokk ja ülemteener.

 

The Mark hotel – Five-bedroom Terrace Suite

Asukoht: New York, USA
Öö hind: ca 68 000 eurot

See 930-ruutmeetrine viie magamistoaga sviit on kalleim hotellituba New Yorkis. Lisaks teenijatele on külastajate käsutuses 24h päevas kolme Michelini tärniga pärjatud maailmakuulus kokk Jean-Georges Vongerichten. Kui aga linnaõhust saab villand, on külalistel võimalik minna hotelli luksusjahiga merele värsket õhku hingama ja New Yorki linnavaateid nautima.

The Conrad Maldives – Muraka Suite

Asukoht: Maldiivid
Öö hind: ca 45 000 eurot

Conradi luksusketile kuuluvas maailma esimeses veealuses hotellis saab kindlasti kogemuse kogu eluks. Kahekorruseline Muraka sviit asub 5 meetrit veepinnast allpool ja sellega tulevad sarnaselt eelmistele hotellidele kaasa teenused nagu privaatsed teenijad ja peakokk. Katusekorrusel, mis jääb juba vee peale, saab nautida privaatse basseini võlusid.