Päis

Auhinnamängu „Reisiunistus“ tingimused

1. Auhinnamängu korraldaja on Reisidiilid OÜ (Registrikood: 12472112)

2. Auhinnamängis osalemiseks tuleb saata Reisidiilidele foto mõnest enda reisist, mis sai teoks tänu Reisidiilidele (kas lennupiletid või reisipakett sai ostetud Reisisiilidest või Reisidiilidelt saadud viite/vihje abil). Fotode saatmine auhinnamängus osalemiseks toimub reisidiilid.ee veebilehe kaudu

3. Fotode üleslaadimise tähtaeg on 25.11.2019 (kaasa arvatud). Foto üleslaadimisega nõustub konkursil osaleja käesolevate konkursitingimustega.

4. Auhinnamängu raames esitatud fotosid on Reisidiilid OÜ-l õigus avaldada Reisidiilide Facebook’i ja/või Instagrami lehel koos esitaja eesnime ja kirjeldusega, mis osaleja siestab. Samuti on korraldajal õigus kasutada konkursile esitatud fotosid hiljem (näiteks enda reisipakkumiste juures kodulehel või sotsiaalmeedias).

5. Auhinnamängu auhinnaks on edasi-tagasi lennupiletid Tallinnast või Riiast kahele 2020. aasta kevadeks Viini või Milanosse koos käsipagasiga. Võitja ise otsustab, kumba sihtkohta ta soovib auhinnana külastada. Reisidiilid OÜ pakub võitjale välja vähemalt 4 erinevat kuupäeva reisile minekuks vahemikus 29.02-15.05 (va 20-30.04), mille vahel on võimalik võitjal endale sobivad reisikuupäevad valida.

6. Võtja täisnimi avaldatakse Reisidiilide sotsiaalmeedias ja/või veebis, võitjaga võetakse ühendust auhinnamängu osaleja poolt esitatud e-posti aadressil või telefoninumbril.

7. Kui võitjaga ei saada ühendust hiljemalt 30.11.2019 kaotab võitja õiguse auhinnale.

8. Auhinnamängus osaleja kinnitab foto üleslaadimisega, et ta on foto autor, kõik foto autoriõigused kuuluvad talle ning ta pole teinud mistahes tehinguid, mis takistaksid foto kasutamist käesolevates konkursitingimustes toodud viisil.

9. Auhinnamängus osaleja kinnitab foto üleslaadimisega, et foto kasutamine käesolevates konkursitingimustes toodud viisil ei riku ühegi isiku õigusi, sh omandiõigus, autoriõigus, õigus isikuandmete töötlemisele, õigus eraelu puutumatusele.

10. Auhinnamängus osaleja annab nõusoleku töödelda auhinnamängus osaleja poolt esitatud isikuandmeid auhinnamängu läbiviimise eesmärgil. Reisidiilide reisipakkumiste saamiseks on osalejal võimalik anda eraldi nõusolek auninnamängus osalemise vormi täitmisel.

11. Auhinnamängus osalejal on õigus saada teavet tema isikuandmete töötlemise kohta ning nõuda ebaõigete andmete parandamist. Samuti on osalejal õigus isikuandmete töötlemiseks antud nõusolek igal ajal tagasi võtta, nõuda isikuandmete töötlemise lõpetamist, kustutamist ja sulgemist, kui andmete töötlemine ei vasta õigusaktidele.

12. Reisidiilidel on õigus muuta lõpetada auhinnamäng ennetähtaegselt või muuta selle tingimusi, teatades sellest kodulehel

13. Lisainformatsiooni saamiseks ning pretensioonide esitamiseks kirjutada info@reisidiilid.ee