Ka Wizz Air muudab oma pagasipoliitikat!

Päev pärast uudist, et Ryanair muudab oma pagasipoliitikat ning käsipagasi eest tuleb tulevikus hakata maksma (loe lähemalt SIIT), otsustas ka Wizz Air oma käsipagasipoliitika üle vaadata.

Uue korra järgi võib pardale tavapiletiga tasuta võtta käsipagasi, mis on mõõtmetes 40 x 30 x 18 cm ning kui see on suurem, tuleb see ära anda check-inis, mis õnneks on tasuta.

Wizz Priority alt lendavad reisijad saavad aga lisaks väiksele käsipagasile võtta pardale kaasa ka suurema käsipagasi (mõõtmetega 55 x 40 x 23 cm).

Reisija jaoks tähendab see eelkõige seda, et lennujaama peab hakkama varem kohale ilmuma, et pagas ära anda. Samuti seda, et kui on soov võtta lisaks käsipagasile ka näiteks sülearvutikott kaasa, siis tuleb priority pilet osta. Viimase hinnad algavad internetist ostes 5 eurost, lennujaamas kohapeal aga ca 25 eurost.

Loe lähemalt Wizz Airi kodulehelt

Liitu meie uudiskirjaga!

Liitu meie uudiskirjaga!

Ära maga maha parimaid reisidiile! Liitu meie uudiskirjaga ja saa mõned korrad kuus meie parimad reisipakkumised enda e-mailile! 

Liitumise taotlus õnnestus! Saatsime sulle liitumise kinnitamiseks e-maili, kus tuleb Sul liitumine lõplikult kinnitada!